One-on-one en groepslessen
zowel online als offline


 

Wil je een getuigschrift of diploma secundair onderwijs behalen? Bij de Examencommissie secundair onderwijs kan dat. En daar willen we jou graag bij helpen.

 

Deelnemen aan de Examencommissie vraagt de nodige inzet, zelfstandigheid en discipline. Je volgt geen les op een school, moet zelf handboeken en nuttige informatie verzamelen, op eigen initiatief je examens plannen en regelmatig studeren.

 

Ouders en studenten die ervaring hebben met de Examencommissie zullen ongetwijfeld weten dat dit helemaal anders is dan het regulier onderwijs. Om hulp aan te bieden als bijlesbureau is het dus niet voldoende om enkel kennis te hebben van je vakgebied. Het is noodzakelijk om het reilen en zeilen van de Examencommissie helemaal te doorgronden, de verwachtingen in te schatten en een haalbaar traject op te maken.

 

INzicht is er om jou doorheen het traject Examencommissie te begeleiden. Wij bieden een aantal pakketten aan om jou te ondersteunen naargelang je nood aan hulp en begeleiding.

Wij volgen de vakfiches en examens van alle vakken zo goed mogelijk op. Elke verandering passen we toe in onze lessen en cursussen. Onze lessen zijn dan ook volledig gericht op de vakfiches en examens. Geen theorie te veel of toepassing te weinig.

Op regelmatige basis gaan wij met studenten mee naar inzages om hun examens in te kijken. Hierdoor hebben we een grote kennis over de vraagstellingen, verwachtingen, evaluatiemogelijkheden en moeilijkheden voor elk vak.