Online leerplatform | INzicht +

cursussen | oefenbundels | proefexamens | tips en meer

Alles op één plek

Met INzicht PLUS van INzicht heb je alle cursussen, oefenbundels, proefexamens en veel meer op één plaats. Leerinhoud en moeilijkheidsgraad... op basis van de vakfiches en voorgaande examens aan de Examencommissie.

INzicht PLUS examencommissie cursussen en proefexamens
cursussen examencommissie

Cursussen conform de vakfiches

Je hoeft zelf niet meer op zoek naar de juiste leerinhouden. Onze cursussen zijn conform de vakfiches waarbij aandacht wordt besteed aan de moeilijkheidsgraad, vraagstelling en belang op de eigenlijke examens.

oefeningen examencommissie

Oefenbundels met oplossingen

Maak talloze oefeningen om je leerstof te verwerken. Ben je niet zeker van je antwoord? Geen nood! De oplossingen zijn terug te vinden in de oefenbundel.

proefexamens examencommissie
proefexamen proefexamens examencommissie

Proefexamens met inzage

Doe de ultieme test en maak proefexamens. De examens zijn opgesteld op basis van inzages en ervaring. De vragen zijn representatief en kwalitatief. Na elk proefexamen, krijg je inzage in je antwoorden met bijbehorend oplossingsmodel.

 

Maak meerdere proefexamens of daag jezelf uit op tijd zoals een echt examen.

online les examencommissie

En nog zoveel meer!

Volg online les via het platform, organiseer al je cursussen en samenvattingen, stel vakgerichte vragen op het forum, lees specifieke tips over hoe je jouw examen best voorbereidt en aanpakt, vind extra uitleg en sturing over de onderzoeksopdrachten, ...

 

online bijles en groepsles examencommissie

Voor wie?

Elke student aan de Examencommissie!

 

Andere kantoren, bijlesleerkrachten of scholen krijgen uitdrukkelijk geen toestemming om deze cursussen te gebruiken. (zie algemene voorwaarden)